• foto_home.gif
  • foto_home1.jpg

Bootkeuring

Als u een boot wilt aanschaffen of verkopen is het belangrijk om een bootkeuring uit te laten voeren. Hierbij wordt de conditie van het vaartuig bepaald en wat de bijkomende onderhoudskosten zullen zijn. Daarnaast kan er ook een waardebepaling voor financiering en verzekering worden gedaan. Op die manier krijgt u een helder inzicht in de kosten en conditie van het schip.

Boot keuren: verschillende vormen

De boot keuring heeft diverse aandachtspunten. Expertisebureau Tom van den Heuvel biedt u alle diensten aan die er zijn op het gebied van bootkeuringen. Zo kunnen wij een technische keuring of veiligheidsinspectie uitvoeren, maar er zijn ook deelexpertises aanwezig. Dit houdt onder andere taxatie, begeleiding bij reparatie, professionele hulp bij geschillen en aankoopadvies in. Zo kunnen wij in elke situatie u goed van dienst zijn. Bekijk al onze diensten voor meer informatie en een passende oplossing voor u.

Expertise in keuren

Het is belangrijk om bij een boot keuring het onderzoek uit te laten voeren door een specialist. Met een EMCI expert van Tom van den Heuvel bent u altijd op de goede weg. Het European Maritime Certification Institute verzorgt certificatie van onder andere experts in de pleziervaart en maritiem specialisten. Door deze kwalificatie bent u zeker van hoge kwaliteit. Zo kunnen wij u de beste kennis bieden op het gebied van pleziervaartuigen. Daardoor bent u altijd zeker van een correcte keuring door een van onze scheepswerktuigkundig experts of taxateurs. Na de keuring wordt er een adviesrapport geschreven. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen haalbaar onderhoud en grote gebreken van het schip. Een eerlijk advies is altijd ons uitgangspunt.

 

Tom van den Heuvel helpt u verder

Onze gekwalificeerde specialisten helpen u graag bij een bootkeuring in Nederland of daarbuiten. Zo bent u zeker van een goed advies en verwachte kosten. Voor meer informatie over onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

 

 

  logo ceproof  logo EMCI

 

 

 

 

 

 

                                      copyright  © 2024  -   Tom van den Heuvel   -   All rights reserved